keskiviikkona, lokakuuta 21, 2009

Oiiii, ihana!

Oiiii, ihana! Me huudahdeltiin tänään Vilpsun kanssa vuoron perään, kun avattiin yhdessä SNY:n lokakuun pakettia. Välillä kokeiltiin, miten ihanan pehmeitä langat ovat poskea vasten. Ihania! Ja ne puikot. Mistä ihmeestä tiesit, että juuri tiistaina yritin tämän tuppukylän lankakaupasta metsästää 4,5 bambupuikkoja tuloksetta?

Dropsin ohjeilla olen kyllä neulonut muutamatkin villavaatteet Vilpsulle, mutta ikinä en ole Dropsin lankoja käyttänyt. Kivaa päästä testaamaan :). Luulen, että se ihana violetti Silke Alpaca taitaa hypähtää samantien puikoille ja siitä tulee pipo. Tällä hetkellä puikoilla on Tennesseetä samaan tarkoitukseen, mutta nyt on kyllä jo niin kylmä, ettei puuvillapipo paljoa lämmitä. Teen sen Tennesseepipon sitten keväällä - jos silloinkaan :P, ei oikein miellytä silmää se malli tuosta langasta neulottuna. Fabelista taitaa tulla "yllättäen" sukat.

Höh, kameran akut on tyhjät, joten en pääse nyt laittamaa kuvaa paketin sisällöstä. Yritän ehtiä laittaa sen huomenna, vaikka onkin aika kiirus päivä.

Paketista löytyi siis
Dropsin bambupuikot kokoa 4,5
2 kerää ihanan pehmeää luumun väristä (tai hyvin tummaa lilaa) Drops Silke Alapakkaa
2 kerää ihanan pehmeää violettisävyistä Dropsin Fabelia
Kortti

Tänään siis mua hellittiin oikein kunnolla: huomasin päivällä (töissä :P), että uusi Ulla on ilmestynyt, kotiin tullessa postilaatikossa odotti uusi Ottobre sekä ihana paketti ihanalta SNY:ltä. Kiitos!

Kuvassa kesti luvattoman kauan, mutta tässä se on - huono kuva kylläkin. Tuo Silke Alpaca päätyi jo puikoille ja pipoksi asti. On ollut käytössäkin jo hetken aikaa.


1 kommentti:

SNYsi kirjoitti...

Hihii... Onpa mukava kuulla, että osasin yllättää positiivisesti;) Onkohan meillä joku yhteys, kun viime lähetykseen laitoin ne sukat, nyt bambut...Lankoja mietin jonkun aikaa, onneksi nekin osui! Seuraavaa pakettia jo täällä suunnittelen, nyt paineet oikeaan osumiseen on kovat ;)Aurinkoista loppukuuta!