tiistaina, elokuuta 02, 2011

Ja taas mennään!

Vakuuttelin jo itselleni, että tuon Ilun klubin lisäksi en tarvitse muuta lankaa.

Enhän minä (kait?) tarvikaan, paitsi tyttöjen villahaalareihin Seiskaveikkaa ja Nallea (tai jotain vastaavaa sekoitelankaa), ohjeeksi kaavailin tätä Ullaneuleen Menninkäistä: pienemmälle Nallesta tai Woolista, Isommalle Seiskaveikasta. Katsotaan, miten mun käy, on taas "iso työ", toivottavasti ei jää kesken. Molemmat tytöt kyllä oikeasti tarvitsevat syksyksi uudet villahaalarit, joten on yritettävä saada nuo valmiiksikin suht pikavauhtia. Vielä, kun ehtisi kauppaan lankaostoksille - haalarilankaa ei kotoa löydy, asusteisiin käyvää vaan ;).

Mutta noiden lankojen lisäksihän MINÄ en tarvitse lankaa - ainakaan itse ostettuna. Mutta joku toinen ehdottomasti tarvii! Siksipä lähdin mukaan syksyn SNY:hyn. Se pakettien kasaaminen ja saaminen on vaan niin mukavaa ja jännittävää. Ilmoittautumisaikaa on vielä ;).


Tässä kohtaa pyydän anteeksi aika monilta. Jostain syystä en saa kommentoitua juurikaan kenenkään blogia. Esim. Annan blogiin olen kirjotitanut monta vastausta, mutta, kun yritän omilla tunnuksilla ne kirjoittaa, niin kommentointi jää kiertämään (ikuista?) looppia kirjautumis- ja julkaise kommentti -sivujen välille. Sama sekä töissä että kotona, vaikka *köh, köh* vaikka enhän minä töissä mitään *köh, köh*. Ilmeisesti pitää kommentoida jatkossa anonyyminä tai pelkällä nimellä :(.

KyJy#15 on jo puikoilla, sisätossavaiset itselle pitsiyöstä ostamistani Sirdarin Big Softieista. Toinen valmis, toinen varmaankin valmistuu tänään, sitten vaan kootaan ja kas! kotitossavaiset ovat valmiit :). Tämä siis olettaen, ettei tänä iltana käy samanlaista "työtapaturmaa" kuin eilen esikoista nukuttaessani: äiti nukahti, esikoinen ei...

2 kommenttia:

Katjuksa kirjoitti...

Minullakaan ei ole lankoja suurempia projekteja varten, kaikki omistamani langat ovat ykköskeriä, korkeintaan kaksi aina samaa väriä. Minäkin pyörin välillä tuolla kommentoidessani noidankehää. Sitten kerran nappasin ruksin pois kohdasta "pysy kirjautuneena sisään" ja pääsin taas kommentoimaan oman tilini kautta.

Heidi kirjoitti...

Kiitos kirjautumisvinkistä, nyt onnistuu!