perjantaina, heinäkuuta 29, 2011

Paljonko on "vähän" lankaa?

Paljonkos sitten on "vähän" lankaa?

No näin paljon

Vasemmalta oikealle: Hopeasäie Soft, Hopeasäie Basic, Handun merinosukkalanka x 3, PukkIlu x 2.

+ neljä kerää Sirdarin Big Softieta tänään mustan pitsin yöstä.

Ainiin, ja yksi BFL ja HanDuo Handulta - nämä eivät vielä ole kotiutuneet. Tarvisi vissiinkin mennä lankalakkoon hetkeksi. Tai vähintäänkin Handulakkoon. Muttakun ne ovat niin ihania! Toisaalta varastot ovat huimasti pienentyneet kyjyilyn myötä. Näillekin langoille on kaikille suunniteltuna valmiiksi joululahjaprojekti. Onko tässä riittävän hyvät perustelut liittyä lisäksi mukaan Ilun ylellisyysseuraan? Oli tai ei, liityin jo.

Tänään tuli lisäksi värivaihtopaketti sisältäen tummaa suklaata karppaajalle, kortin, söpön pehmopörriäisen sekä Cascaden Heritage Silkiä (alemmassa kuvassa väri näkyy vähän paremmin). Juuri tuota lankaa hipelöin tänään nettiputiikissa. Onneksi maltoin mieleni! Aika hauska sattuma. Siitä tulee ihana huivi syksyksi ja talveksi ohjeella, jonka sain jo aiemmin pariltani Ravelryn kautta (Green hills and valleys shawlette). Tämä insinööri tykkää tuosta graafisesta mallista kovasti. En ollut siihen vain itse aiemmin törmännyt.

Mä olen "vähän" kutistunut viimeisen puolen vuoden aikana (tuo "vähän" on taas hyvä sana :D): lähes 25 kiloa, sisältää jokusen raskauskilon tosikoisen jäljiltä, mutta suurin osa on sitä vanhaa läskiä, olen ollut aina reilusti ylipainoinen. Vielä viimeinen vitonen olisi pudotettavaa, mutta siinä normaalipainon rajoilla keikutaan jo. Tajusin tänään vaatekaupoilla, että on aika muuttaa muutakin kuin syömistapoja. Eihän alesta löydy mitään enää! Tai löytyy: sitä mun entistä suurensuurta kokoluokka tai sitten niin pientä, ettei mahdu pituuden saati painon puolesta päälle. Munkin on ehkä alettava siihen kamalaan alemyyntitaistoon jo ensimmäisinä päivinä! Jaiks! En pidä niin suurista ihmisjoukoista ja siitä tappelusta sovituskoppipaikoista jajajajaja.... yh! Löysin mä silti tänään jotain pientä ;). Ostin mm. elämäni ensimmäiset merkkivaatteet ja vielä suht edullisesti!

On ihanaa olla kevyempi!

Ei kommentteja: