keskiviikkona, syyskuuta 07, 2011

On se jännä!

Jestas, että on ollut kiirusta! Töissä on yksi tärkeä DL ollut hollilla ja töitä on painettu yötä myöden ja vielä vähän jatketaan, pitkiä päiväreissujakin pukkaa taas.

Siksipä olikin ihana ylläri, kun torstaina puolen yön aikaan töistä palatessani koukkasin postilaatikon kautta ja näin siellä jotain mielenkiintoista... Ensimmäinen SNY-lähetys! Jo nyt! En osannut vielä odottaakaan moista.teetä (kiitos, tekee hyvää, etten kisko koko yötä kahvia)
palmikkopuikot (minulla ei ennestään moisia ollutkaan, olen palmikoinut ihan vaan sukkapuikoilla)
salaperäinen kortti, jossa luki: "1. Haaste: Millaisia palmikoita aiot tehdä? Syyskuussa saat kirjeitä ja haasteita. Katso aina takaa kirjeen avauspäivä ja malta tuohon päivään asti! Joten seuraahan postiasi..."

Kiitos SNY:ni. On tämä jännää :)

KYJY-rintama ei ole juurikaan edistynyt. Olen ehtinyt 5 cm neuloa yhtä sukanvartta :P. Noo... katellaan, miten projektin käy. Edelleen on pari työtä raportoimatta, mutta palajan niiden kanssa vasta, kun ehdin järkeviin aikoihin koneen ääreen kotona.

Muoks 10.9.: sisältöä täsmennetty ja kuva vihdoin liitetty mukaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että 1. haaste on tullut perille! Huomaathan, että seuraavissa kirjeissä on takana pvm jolloin sopii avata...siinäpä sitä sitten haastetta! Niin, millaisia palmikoita aiot joskus tehdä? kyselee SNY, uudet kujeet mielessä..(Syyskuussa kaikki on kirjekokoa.)

Heidi kirjoitti...

Hienoja tietysti!

Mulla pakkaa jäämään palmikoissa kyllä vähän rumaksi se nurjan ja oikean silmukan raja. Sitä pitäisi ainakin petrata.

Joku hyvin muhkea peruspalmikko vois olla aika ihana...

Tiina kirjoitti...

Vitsi, että kuulostaakin jännältä! =) Siulla näyttää olevan ihan huippu-SNY! Täälläkin jäädään mielenkiinnolla seuraamaan, miten haastetehtävä etenee.