sunnuntaina, syyskuuta 11, 2011

Hemmottelua

Tuon edellisen viestin kirjoitin töistä (hyi minua...). Kotona kuulkaas odottikin jo SNY:ni seuraava viesti - tai oikeastaan pari - sekä Ilun luksusseurapaketti! Jo on mua hemmoteltu!

Yli-innokkaat pikkuapurit saivat postia noutaessa tuon isomman kirjeen jotenkin repeämään. Silti maltoin mieleni, enkä lurkkinut sisään ennen kuin tänään, kun kerran oli käsketty. Olen näät hyvin kiltti ja kuuliainen tyttö.

Paketin avasin vasta juuri ja juuri oikean päivän puolella, joten käyttöön ei vielä tänään päässyt (huomenna kyllä!). Kiitos iltani piristämisestä ihana SNY:ni :).Paketista löytyi siis servettejä ja kynttilöitä ihanassa syvän violetin sävyssä.

Ilun luksusseurapaketista taas tuli mustaa kultaa (80 % alpakka, 20 % silkki, 100 g ~ 166 m). Luonnossa aivan tajuttoman kaunis sävy ja niin pehmeä, ettei tämmöistä kuulkaas olekaan. Hiukan nämä huutelee Abalonen nimeä... Vaan koskahan sitä ehtis? Ja kestäisköhän näin ihana lanka käyttöä?Loppuun vielä parit rätkäisyt lorupussista, jolla osallistuin erään nettipalstan lorupussivaihtoon. Vanhat farkunlahkeet on vaan niin passelin kokoisia lorupussikäyttöön :).Työreissussa sain taas pari senttiä sukanvartta tikuteltua. Nyt kyllä edistyy tämä homma aivan liian hitaasti. Neulomishaluja ja -tarpeita olis kyllä, aikaa ei :(.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että sait kirjeet! Olen ollut pikkuisen kiireinen, siksi posti kulkee aiottua rauhallisemmassa tahdissa, mutta vielä on syyskuuta jäljellä...t. SNY