torstaina, syyskuuta 22, 2011

Huono SNY tässä hei!

Mä olen kyllä maailman huonoin SNY - siis tässä vastaanottajapäässä ainakin. En ehdi raportoimaan!

14.9. - taas tuona päivänä, kun edellisen paketin sain raportoitua... - kolahti postilaatikosta jotain.Ihana Ihana-lehti! Jossa on juttu lankojen värjäyksestä! Testiin menee heti, kun aikataulut antaa myöten ja saan olla hetken ilman innokkaita pikkuapulaisia. Tuli mieleen, että haluaisikohan joku muu tulla silloin mukaan ;)? Muutakin mukavaa tuossa lehdessä oli. Lehti oli uusi tuttavuus, mutta aika kivan tuntuinen, harkintalistalle menee, josko joskus ostais itsekin irtonumeroita.

Kuluneella viikolla (olisko ollu tiistaina...?) tupsahti postista taas lähetys.Tällä kertaa mukana
- puikkomitta (minulla ei oikeaa puikkomittaa ollutkaan, Mauserilla olen mittaillut tarvittaessa :P)
- kortti
- hampaisiin liittyvää puuhaa tytöille
- hammastietoutta koko perheelle
- Haaste nro 2: millaisia lampaita teet? Tämä tulee työn alle välipalaksi, kun saan vähän jonoa purettua. Ne palmikkopuikot ovat jo kovassa käytössä, mutta siitä lisää myöhemmin ;)

KIITOS!

Aloin vähän miettimään tuon ihanan SNY:ni ammattia tämän viimeisimmän lähetyksen perusteella. Et kai vaan ole hammasalalla? Mahdollisesti se hammashoitaja/suuhugienisti, jonka luona juuri edellisellä viikolla ensimmäisessä tarkastuksessa juniorin kanssa käytiin?

Osin syy blogihiljaisuuteen on se, että meillä sairastetaan taas. Aloin laittamaan ylös noita esikoisen kuumepäiviä. Joka kuukauden 20. päivän kieppeillä tyttö on pari-kolme päivää kuumeessa, välillä menee korviin ja kurkkuun, välillä ei. Tiistaina käytiin lääkärissä - tällä kertaa oli taas tulehdus mukana kuvioissa. Tytöllä epäillään periodista kuumetta. Ensi viikolla napsaistaan kitarisat pois ja putkitetaan korvat. Joko vihdoin olisi meidän perheessä aika olla terveitä? Miäs sentään sai hyviä uutisia eilen jalkatohtorilta: jalkapöydän luutuminen on hyvässä vauhdissa ja kepit sai jättää sinne :).

Iltapuku on lähes valmis. Sietääkin olla, kun juhlat on lauantaina. Olen aika ylpeä aikaansaannoksestani, ylitin itseni.

Kuvat lisätty 28.9.2011

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveyttä ja iloa koko perheelle! Toivon, että nautit juhlasta ja vilautat asuasikin...jotta vierailijakin saisi siitä iloita!SNY-asia on Salaista Asiaa ja koskaan ei tiedä, mitä käteen tarttuu...t. SNY

Tiina kirjoitti...

Jos värjäilet, niin ainakin mä olen innokas osallistumaan =). Myös ilman sitä pikkuapulaista, saa luvan viettää laatuaikaa isin kanssa silloin...

Voi räkä ton teidän sairastamisen kanssa =( Toivottavasti helpottaisi PIAN!!! Tsemppiä sinne ja pikaista paranemista pikkuiselle!