keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2011

Aloituksia

Olen edelleen hitaasti käynnistyvää sorttia. Viisi aloitusta tehty. Tällä viikolla täytyy piristyä, muuten jää viimeisille viikoille aivan liikaa aloitettavaa - puikotkaan eivät siihen urakkaan riitä.

Blingbling-kassi on punaviiniläikikäs. Arvasinhan minä, että niin siinä käy, kun sen PuistoBluesiin mukaan otin. Onneksi viininpunaisia värjäysaineita on hyvin saatavilla, jos pesussa ei tahrat haalistu. Ne tahrat ovat onneksi pieniä, eivätkä ole kovin näkyvillä paikoilla.

Pari uutta aloitusta...

Esikoiselle kesähattu Hjertegarn Blend Bamboosta (KyJy #3), langan värin hän valitsi itse. Olen purkanut tämän jo neljä kertaa, sopiva koko on edelleen hakusessa... voi olla, että luovutan jossain vaiheessa, vaikka periksi antaminen ei mun luonteelleni sovikaan.


Kummipojalle Suvi Simolan Pikkuveli-villatakki Cascade 220:stä (KyJy #4). Tämä on se työ, josta tällä hetkellä en malta pitää näppejäni erossa. Ihanaa lankaa tuo Cascade - jopa superwash versio! Koukuttava malli, kun ainakin vielä tuossa hihassa tulee koko ajan jotain uutta työstettävää. Tämä täytyy saada valmiiksi ajoissa, jotta saan jämälangoista alkuun lapasia ja ehkä pipon.

Värit on ihanat! Valitettavasti tuohon kuvaan en saanut niitä oikeiksi, vaikka mitä temppuja tein.


Kelly Mahlerin Ribbed Lace Bolero Novitan Rose Mohairista (KyJy #5). Tätä taas ei tee mieli neuloa, kun en tykkää työstää tuota lankaa. Väri on kyllä ihan mua varten tehtyä :).


Todelliset käsityöt alkavat meidän pihassa nyt, kun kesälomat on saatu käyntiin: nuo kuvien taustalla olevat kivet pitää naputella kivijalan viereen, loppuviikosta pitäisi tulla isot kasat muurikiviä, kivituhkaa löytyy jo iso kasa, multaa pitää tilata, autokatos rakentaa jne. kasvien hankintaa en ole vielä edes uskaltanut ajatella! Mukavaa puuhastelua, kunhan vaan olisi aikaa - eikä nämä pikku-apulaiset olisi ihan niin kovin auttavaisia ja kunhan he nukkuisivat edes joskus päiväunia (pienempi sentään vielä, muttei hänkään enää joka päivä...).

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

cascade on NIIIIIN maailman ihanin lanka <3