maanantaina, heinäkuuta 25, 2011

Kyjyt#7 ja #9

Tuosta äskeisestä viestistä tuli sen verran pitkä, että laitan nämä valmistuneet KyJyt omaan viestiinsä. En siis mitenkään tunnusta, että unohdin näistä kirjoittaa raportin tuohon edelliseen viestiin ja vihaan viestin muokkaamista Bloggerin työkaluilla.

KyJy#7 Pipo kummipojalle Pikkuveljen kaveriksiMalli: Lyon Hat, Veronica O'Neil
Koko: child
Lanka: Cascade 220 Superwash, värit 819 (40 g) ja 886 (16 g)

Söpö, nopea ja helppo pipo, joka näyttäisi istuvan hyvin ainakin meidän 3 vuotiaan päähän, mallina toimivalle nuoremmalle neidille (1,5 v) pipo on hiukan iso. Tupsut jätin pois. Taidan tehdä ainakin esikoiselle samanlaisen talveksi.

Krhm... ja kukaan ei sitten huomaa, että tuossa kuvassa solmimislangat on vielä päättelemättä. Otin kuvat siinä vaiheessa, kun vielä arvoin tupsujen kohtaloa.


KyJy#9 Miähen pipo talveksi 2011-2012

Malli: Sideways Sock Hat, Jasmine St Laurent
Lanka: Wollmeise twin, maus alt (50 g); pieni ripsaus Handun 100 % merinosukkalankaa värissä Knucklebone Oskar (5 g)

Musta tästä tuli hieno! Tuo ripsaus Knucklebone Oscaria antaa pipolle juuri sopivan väripläjäyksen (3 x 2 rivin raita), ilman sitä pipo olisi vähän tylsä...

Pipo venyy ja paukkuu tarvittaessa, joten se mahtuu monen kokoiselle. Hyvin istuu niin minun kuin Miähenkin päähän. Tällä kertaa kuvassa oleville malleille pipo on vähän liian iso. Tämä oli oikein mukava parin illan välipala noiden isompien töiden keskelle.

Toisessa kuvassa näkyy mukana myös tuota vielä päättelemätöntä Daybreakia, jonka kaveriksi tämä pipo on tehty.

Jee, kerrankin raportoitavaa kyjy-emoille :)

2 kommenttia:

Anne-Mari kirjoitti...

Kivat pipot ja myssyt olet tehnyt!

Heidi kirjoitti...

Kiitos :).