sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

Pieniä juttuja

Vihdoin olen saanut aikaiseksi jotain tulevalle vauvallekin.

Pikkuisia Nöttösiä:


Ihoa vasten lime coolmax (olisko Myllymuksuilta?), sen alla koko alalta bambujoustofroteeta ja vielä kolme kerrosta tenceliä - päällä Sampsukan ihana huhuu-joustofrotee.

Kyllä tommonen luulis yhden kotimatkan sairaalasta kotiin kestävän :) - matkaa semmonen kolme varttia.

Eilen kädet eivät olleet hirveän turvonneet eivätkä kipeät, joten kiiruusti tikuttelemaan! Valmiiksi tuli pieni norjalainen - myöskin mm. vauvan kotimatkaa ajatellen.

Lankana Gjestal BabyUll, puikot kokoa 3 koko ajan ohjeesta poiketen, silmukoita aluksi 85, lisäysten ja kavennusten väli 12 s. Ja lankaahan tuohon ei kulunut juuri mitään. Toivottavasti tuli sopiva, varastoista löytyvät hatut ja pipot on isosisko venyttänyt aivan liian isoiksi.

Seuraavaksi pitäs ottaa sitten työn alle vauvalle villahaalari merinovillaneuloksesta. Sillä ei onneksi olekaan niin kiirus, kun ei sitä heti ulkoilemaan päästä kuitenkaan.

Esikoinen kaipaisi unihaalaria. Neitosella on ihana tapa ilahduttaa vanhempiaan riisumalla päikkäreillä tai aamulla yövaatteet pois - samoin vaippa - ja levitellä tuotokset ympäri sänkyä. Ainut, mikä vähän hillitsee tuota "kakkakeppostelua" on käyttää unihaalaria väärinpäin, eli vetoketju selässä. Noita 92/98 -kokoisia univaatteita vaan ei oikein meinaa haalarimallisena enää löytyä, joten äiti surauttelee.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tuo joustofrotee on kyllä aika NAM! <3.

Kati kirjoitti...

Löysin pimulle Cittarista Tutan 92 haalarin. Eli on huge. Mutta meneepähän kauemmin, kun ei tuo anna vielä mitään merkkiä yökuivuudesta.