torstaina, tammikuuta 07, 2010

Oi, sanoi siili, olen tunteellinen siili


Tämä siili kylläkin sai käyttäjälleen lähinnä hilpeän ja iloisen olon aikaan.

Vilpsun lempparipaita on MeandI:n siilitunika kokoa 74/80, mutta sitä pitää edelleen käyttää, vaikkei kohta mahdu pää enää pääaukosta läpi. Ajattelinkin siis, että aplikoin kaapissa jo pitkään muhineeseen merinovillainterlockiin (Sampsukalta) siilin, kunhan surautan kankaasta haalarit.

Aplikointi oli yhtä tuskaa!
Ensimmäinen aplikointini ja päätin sitten tehdä vielä tuommoisen monikoukeroisen kuvan. Elämässä pitää olla haasteita! Ehkä uskaltaudun vielä toisenkin kerran kokeilemaan, mutta ehdottomasti helpommalla kuvalla. Tuo siili ei oikein kestä lähempää tarkastelua, hyvä, että Vilpsu sen siiliksi tunnisti.


Syksy ja pahimmat pakkasetkin taisivat mennä jo ohi, mutta sentään lumien aikaan sain villahaalarin tehtyä. Nyt nuo vanhat neulotut takki&housut tosin alkavat käydä pieneksi, joten tarve uudelle lämpöasulle on vasta ilmaantunut.

Haalarin kaavat Ottobresta 3/2005, potkupuku. Vähän jatkoin lahkeita ja hihoja, muuten tuntuu olevan oikeinkin passeli, vaikka olikin kokoa 86 ja Vilpsu on alkanut siirtyä kaupallisissa vaatteissa kokoon 98.

Tosi hyvän mallinen kypärämyssy Ottobren sivuilta löytyvällä Lohikäärmelakki-kaavalla (jätin vaan ne koristeet pois), koko 50. Kovin sai kypärämyssy hoitotädiltäkin kehuja, kun tulee niin alas, ettei tarvita erillistä kauluria - ja tuon resorin ansiosta pysyy aika hyvin hartoilla.

Joskohan sitä löytäisi jostain vähän vähemmän ärmänttiä merinovillainterlockia ja ompelisi samanlaisen setin vauvalle? Vihreä olis kiva väri, mutta sitä ei tunnu enää löytyvän mistään :(.

3 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Hieno villapuku :) Ja kyllä se ihan siililtä näyttää!! Siitä se lähtee :) Tuo merinovilla ei ole helpoin pohja aplikaatiolle, kun muutenkin on (ainakin minusta) ompelukoneella aika vaikea ommella. Tein muuten ihan ekan aplikaation merinovillaisiin vaippahousuihin (iso sydän takana)ilman mitään tukikankaita, eikä ollut kovin helppoa. Niin että siihen nähden siilisi on onnistunut tosi kivasti :)

Mari kirjoitti...

Ompas kivannäköinen villahaalari =)

Anna kirjoitti...

IHANAAAAA!!!! <3