maanantaina, elokuuta 24, 2009

Shoppailuja

Tiistaiaamuna kasin pintaan kävin neuvolassa. Bussi työpaikalle lähti vasta puolilta päivin, joten jotenkin oli aika saatava kulumaan - siispä shoppailemaan (kunhan vain eka kaupat aukesivat...)!

Mukaan tarttui paikallisesta Tilda-kaupasta "Tildan kevät" englanninkielisenä versiona (ihana kaupantäti myi mulle omansa, kun niin kovin sitä kirjaa kaipasin) sekä leimasinkirjaimia. Mukaan tarttui ostoksilta myös jotain salaiselle neuleystävälleni, mutta siitä lisää sitten paaaaljon myöhemmin ;).


Vielä en oo ehtinyt mitään Tilda-juttuja väkertämään, mutta ehtiihän sitä! Jotenkin en aiemmin oo tildailusta innostunut, mutta sitten eksyin johonkin blogiin, jossa oli tehty noita eläimiä. Ja mä olin myyty! Ne sisustusjutut ei meidän suoralinjaiseen kotiin oikein sovi, mutta noille pehmoelukoille on löydettävä jostain paikka! Kunhan vaan siis ensin ehdin ommella.

Meidän perheessä on tehty yötä myöten hampaita. Vilpsu sai parin viikon puserruksen tuloksena vihdoin ensimmäisen poskihampaansa ensimmäisen kulman läpi. Taas siihen meni parin viikon yöt ja parin päivän kuume. Vähän jännityksellä odottelen niitä loppuja kulmia siitä yhdestä hampaasta - ja niitä muita puuttuvia hampaita. Ilmeisesti valvomisen seurauksena minä sitten menetin vastustuskykyni ja sain korvatulehduksen molempiin korviini. Viikonloppu meni vuoteen pohjalla aika voimattomana, mutta tänään olin jo töissäkin. Elämä siis voittaa!

Onneksi mulla on hyvä hoitaja, joka ainakin tekee kaikkensa mun hyvinvointini eteen - ainakin pörinän määrästä ja äänentasosta arvioituna. Blogikissa Mykkyrästä on tullut iso tyttö! Painaakin jo yli 2 kg.

Mykkyrä katsoo tyytymättömänä, kun äiti vaan kuvaa, eikä rapsuta.

3 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Flunssan kourissa täälläkin, siis lapset kanssa. Nukkuminen onkin oma lukunsa, kun henki ei kulje :( Jokusen vaipan sentään sain nepitettyä valmiiksi asti :) Noi tilda eläimet on kyllä suloisia! Niin ja teiän kisu myös!

SNY 2009 kirjoitti...

Kävinpä täällä kurkistelemssa kuulumisiasi ;) Näin saat tietää, että sinua tarkkaillaan SNY:si toimesta säännöllisesti!

Heidi kirjoitti...

Hui, jotenkin outoa, että mua tarkkaillaan. Jännää...
Mut tervetuloa vaan kurkistelemaan, SNY :)