keskiviikkona, elokuuta 12, 2009

Pikkuiset pöpät on valmiina!

Mulla oli rauhallinen ilta lauantaina sen jälkeen, kun saunavieraat olivat lähteneet. Siispä puikot viuhumaan! Yhdet pienet NB-kokoiset pöpät syntyivät illan aikana - vähän niitä piti vielä päätellä sunnuntaina Vilpsun päikkäriaikaan. Kuvaahan en tietystikään muistanut ottaa... Ehkä tänään?

Ajattelin, että josko sitä vihdoin uskaltaisi kokeilla neulahuovuttamista noihin pöksyihin? Eilen olisin käynyt kaupassa ostamassa huovutusvilllaa ja neulan, mutta Miäs tunki mukaan kauppaan, enkä sitten päässy siitä omille teilleni hamstramaan tarvikkeita ;). Miähen mielestä mulla on ihan riittävästi kaikkia neulomiseen ja ompelemiseen liittyviä tavaroita - mä oon eri mieltä!

Oon ajatellu, että noi pikkuset pöpät päätyvät vielä sisävaipan kera lahjaksi. Mutta ehkä jossain vaiheessa pitää muutamat kutoa pikkuselle tulokkaallekin... Vilpsulla takuttiin aluksi taskujen kanssa ja vasta oikeestaan M-koossa tajusin sisävaippojen ja villisten ihanuuden. Nyt mennään taas taskuilla, kun ne on hoidossa helpommat.

Tytöltä ei muuten taas eilen tullut yhtään märkää vaippaa kotiin pestäväksi! Noinkohan Vilpsusta sais päiväkuivan vielä ennen vauvan syntymää? Ihan vielä en jaksa alottaa, mutta josko tossa parin kuukauden päästä?
Lisäys: Tässä nämä pikkiriikkiset pöpät. On ne vaan pienet. *huoh* kuinka noin pieniä osaakin taas hetken päästä käyttää?

1 kommentti:

Annika kirjoitti...

Kivan näköiset villikset! Teillähän ollaan kohta päiväkuivia, jos hoidossakin jo onnistuu :) Kyllä sitä huovutusta ainakin kokeilla kannattaa..