lauantaina, lokakuuta 15, 2011

Pullantuoksuinen päivä

Maistuis varmaan sullekin..? Tänään tyttöjeni kanssa leivottua!


Kiitos taas ihana SNY:ni kaikista päivieni piristyksistä. Haasteet otan kaikki vastaan ja ne toteutetaan kyllä, se vaan saattaa vähän kestää. Pullaakin esim. leivottiin vasta tänään, vaikka sysäys siihen tuli jo pari viikkoa takaperin. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan - eikös...?

Edellinen paketti - tai kaksi - tupsahti postista torstaina 13.10. toinen paketeista oli tytöille, toinen minulle. Kaikki kiitämme ihanista yllätyksistä!

Omasta paketistani paljastui


Ihanaihana lapanen-heijastin
Ohje sukkien tekemiseen varpaista lähtien (yhdet skew:t olen tuolla tekniikalla tehnyt, mutta ne nyt oli muutenkin vähän erilaiset... itse tekniikka vielä siis kunnolla testaamatta)
Lehtiartikkeli Jenni Vartiaisesta (juu, tykkään kovasti), mukana mm. hauska ohje oman Jenni-nuken tekemiseen (testaan ehdottomasti joskus!)
Ohje pikkusukkien tekemiseen - sekä viitan tekoon.

Ja tyttöjen paketista molemmille omat kirjekuoret, jotka sisälsivät

Samanlaiset söpöt kortit kuin minäkin sain synttäreikseni sekä enkelinsiipi-heijastimet. Kuten huomaat, heijastimet päätyivät heti käyttöön kauppaan mennessä, isompi neiti esitteli omaansa ylpeänä vastaantulijoille. Oma heijastimeni odottaa vielä, että saan haettua tikkitakin varastosta, mutta tulee kyllä käyttöön sekin.

Sitten viivästyneisiin raportteihin - sori taas...

Syyskuun päätti Tampere-aiheinen lähetys - valitettavasti en tätä aukaissut Tampere-päivänä, vaan vasta pari päivää myöhässä. Hillitsin itseni, vaikka sainkin luvan avata etukäteen.


Tänään olemme sitten tyttöjen kanssa viettäneet Tampere-päivää! Ollaan leivottu kardemummalla maustettua pullaa (tehtiin kuitenkin vain perus voisilmäpullia, kun lasten kanssa kerran leivottiin), laulettu Rievä-laulua jne. Ja ehdottomasti jonain vuonna x tulemme osallistumaan Tampere-päivään, sinne suuntaan, kun on muutenkin välillä aina asioita. Kiitos, oli tosi kiva päivä tänään!

Lokakuun ensimmäisenä päivänä minulla oli lupa avata seuraava paketti. Avasin kuitenkin päivän myöhässä, samalla kuin se syyskuun viimeisen päivän paketin. "Yllättäen" olin reissussa oikeina päivinä.Kaksi kerää kirjo-pirkkaa. Toinen Tampereen väreissä - tietenkin ;). Toinen kiva maanläheinen vihreä. Hyvän tuntuinen lanka! Odottaa sormikkaita, veikkaisin... Ehkä uskaltaudun jotain kirjoneuletta jopa kokeilemaan - jaiks! Paketista paljastui myös sormipuikot (vai mitkä nuo tuommoiset minit on?). Sukkaohje - testaan joskus, näyttää kivalta, jonka toisella puolella oli mainos Bremenin soittoniekoista - se varmasti kiinnostaisi musiikista kiinnostunutta esikoista; kutsu kirjoneulelapasten suunnittelukilpailuun. Ja kortti, jonka pikku kätöset veivät kuvasta. Minä olen aika kokematon kirjoneuloja, joten kilpailu jää kyllä väliin. Mielenkiinnolla kyllä odotan valmiita töitä, kuvia löytynee jostain joskus. Ja tervetuloa vaan, jos joskus saan värjäyspäivän järjestettyä! Miäs varmasti taas kauhistelee, kun uskallan tutustua nettituttuihin, mutta sillä tavoin nykymaailmassa tehdään. Monet löytävät netistä puolisonsa, minä olen löytänyt jo monta hyvää ystävää. Joskus on vain uskallettava!

Loppuun vielä vähän vihjettä siitä, mitä on työn alla.

SNY, näyttääkö joku kuvassa tutulta? Kuten sanoin, palmikkopuikot ovat käytössä.


Huh, tulipa pitkä kirjoitus!

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tosi ihania juttuja. Varsinkin nuo heijastimet. Itse ihastelen aina kaikkia hauskoja ja erilaisia heijastimia ja monia tulee hankittuakin. Mistäköhän moisia lapasheijastimia löytäisi... :)

Ulpukka kirjoitti...

Upeita juttuja, varsinkin langat oli kauniita! Mäkin haluaisin tuommoisen lapanen-heijastimen... Mistäköhän mahtaisi löytyä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Taito-shopit myyvät näitä Lapas-heijastimia. Kiva, että musisoitte yhdessä! Jotakin kivaa on tulossa puikoilla, kauniita palmikoita...Niille pikkuisille sormikaspuikoille pitäisi olla käyttöä niissä ohjeissa, joita postitin. Yritin etsiä mielestäni kivoja neuletarvikkeita syyskuussa, tarjotakseni jotakin erityistä, yksilöllistä, iloksesi. Kerroin onnittelukortistasi torikauppiaalle, että pienet sormet sen ottivat. Yhdessä sitten valitsimme hänen tuotoksistaa tytöillesi oman kortin kummallekin ja olen niitä hautonut laatikossa malttamattomana, että sain postitettua! Tämä on KIVAA!

Tiina kirjoitti...

Oi vitsi, miten ihania ylläreitä! =) Ja pullia kanssa... Mä haluan kanssa tuommoisen lapas-heijastimen, lapaset rules!

Heidi kirjoitti...

Johanna, nuo heijastimet on vielä siitä kivoja, että niissä on kiinnityskoukku mukana - tulee helpommin otettua käyttöön, kun ei tarvitse muistaa metsästää hakaneulaa.

Ulpukka - minulla onkin ihana SNY!

SNY - kivaa on myös tässä päässä :). Hyvin olet kyllä onnistunut piristämään.

Tiina - Lapaset rules!

Talvi/syystakki on kaivettu esiin ja lapasheijastinkin päässyt käyttöön!

nanu kirjoitti...

Mistä kuule saisi noita sormipuikkoja, joilla kudotaan sormikkaisiin sormet ja peukalo, en ole niitä mistään löytänyt, mikäköhän kauppa niitä myisi?