maanantaina, lokakuuta 31, 2011

Oli hämärä lokakuun ilta ja Halloween lähestyi...

Sattuipa hauska juttu tänään!

Kävin vaihteeksi armaassa pääkaupungissamme työreissulla. Kotiinpäin lähdettyäni koukkasin Eurokankaan kautta. Isommalla neidillä, kun on Halloween-juhlat perjantaina hoidossa ja noita-asu täytyisi surauttaa (onneksi on vielä pari yötä aikaa...). Mukaan tarttui palalaarilöydön lisäksi mustaa tylliä, mustaa kanttinauhaa, ompelulankaa ja minulle itselleni musta villahamekangas.
Tässä iltasella, kun tulin kotiin, koukkasin sisään postilaatikon kautta ja sieltä löytyi:- mustaa kangasta
- musta vetskari
- mustaa vinokanttinauhaa
- mustaa leveää kanttinauhaa (meinasin ostaa tismalleen samanlaista noita-asun vyöksi :D)
- solkia
- haaste nro5: mitä näistä syntyy...?

Aika hauska sattuma!
Eiköhän näistä jotain synny - äidillekin ;).

Kusti polki postilaatikkoomme myös viime viikolla postia SNY:ltä: nappienteko-ohjeen (ehdottomasti joskus askartelemme lasten kanssa, on itseasiassa käynyt mielessäkin, että jotain seuraavaksi äitienpäiväksi) ja sukkaohjeita, joista aika monet miellyttivät silmääni. Sekä vaikea, vaikea kysymys: Mitä toiveita minulla olisi seuraavaan pakettiin. En minä tiedä! Olet niin ihanan taitavasti onnistunut paketeissasi, etten edes uskalla ajatella, mitä mahdollisesti vielä keksisit. Enkä osaa todellakaan toivoa oikein mitään, jännityskellä vaan odotan, mitä seuraavasta paketista paljastuu. Sori, olen hankala.
Kiitos taas sinä ihana salainen ystäväni siellä jossian :).

Btw. Viime viikolla piipahtaessani armaassa pääkaupungissamme työreissulla... poikkesin tulomatkalla paikassa, josta olen vain lukenut juttuja ja pohtinut mielenkiinnolla, mitä sieltä mahtaisi löytyä: kävin Menitan outletissa. IhanaihanaIhana paikka! Olisin voinut viettää siellä ikuisuuden ja tuhlata omaisuuden. Mutta liike oli (onneksi?) menossa juuri kiinni ja minullakin oli kiire kotiin. Mukaan tarttui vain vähän hyshysjuttuja...

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihania yllätyksiä!
Ps. Et viitsisi minulle lähettää tuota nappien teko-ohjetta? Pystytkö ohjeen skannaamaan ja lähettää vaikka sähköpostilla? :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinulla onkin ihana SNY, niin on ihania jutskia tullut. Kerro nyt mistä tuo nappien teko-ohje on löytynyt, jos se tuosta ilmenee...Mahtavaa Marraskuuta..

Heidi kirjoitti...

Red Dragon - yritän ensi viikolla skannata!

Anonyymi - eikös olekin ihana SNY?! Tarkistan nappilähteen.