keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2011

Lisää hulluttelua, kyjy#2

Mä käynnistyn hitaasti.

Daybreak oli niin houkutteleva malli ja lanka oli ihanaa, etten malttanut tehdä mitään muuta kuin sitä. Nyt se on kuitenkin valmis. Pingottamatta ja päättelemättä toki kuitenkin vielä, eihän sitä nyt kaikkea ehdi ;). Tässä esimakua, lisää kuvia joskus pingotuksen ja päättelyn jälkeen.

Tuli aika ihana <3, vaikka ehkä aavistuksen turhan räikeä tuo Knucklebone Oscar tuossa alussa on... kaulaa vasten se kuitenkin kiertyy, eikä hyppää silmille käytössä. Miäs on tyytyväinen, kun kerrankin sain sille tehtyä jotain valmiiksi asti. Se vaan haaveilee aina niin isoista jutuista, että mulla ei riitä into loppuun asti.

Minä en ole yhtään sinisen ystävä, mutta tuo Knucklebone Oscarin sininen (taalainsinen?)... I'm in love! Onneksi sitä löytyy solidina luomuhuivarina yhden kaikuhuivin verran ;).

Kyjy #2 on pikapika kesäkassi Novitan blingbling-langasta, eli kiteestä. Kamalaa koukutella, mutta sinnikkäästi jatkan tämänkin loppuun. Josko saisin jo viikonlopun festareille uuden laukun? Vuoreksi ajattelin laittaa pinkkiä lakanakangasta. Kuva on jostain syystä vähän tumma, mutta kaipa tuosta jotain kuvaa saa. Ideana on tehdä ihan vain kaksi isoa isoäidinneliötä, yhdistää ne ja tehdä esim. 8 pylväällä hihna.


Taistelu kameran kanssa jatkuu. Ne hävinneet kuvat on jossain jemmassa muistikortilla, koska kortille ei mahdu juurikaan kuvia. Kuinkahan ne saisi sieltä pelastettua? Taidan marssia ensi viikolla loman alettua paikalliseen kamerakauppaan.

Ei kommentteja: