tiistaina, syyskuuta 15, 2009

Jo toinen SNY-lähetys!

Eilen oli postilaatikkoon tupsahtanut taas paketti ihanalta SNY:ltäni :).

Ruskea paperipussi piti sisällään seuraavaa:


- sukat (hmmm... oletko lennellyt kärpäsenä viime aikoina meidän katossa ja kuullut, kuinka olen Miähelle päivitellyt, että mun kaikki sukat on ihan kulahtaneita ja tarvii ostaa lisää? Eli tarpeeseen tuli ja söpötkin vielä!),
- Fazerin sinistä (hyvin tiedät näköjään, että suklaa maistuu :)) ja
- neljä kerää punaista Novitan Bambua.
Kiitos kaikesta!


Täytyy myöntää, etten hirvittävästi kertonut omasta värimaustani SNY-tietolomakkeessa. Silti tuo punainen meni aika kohdalleen! Mä siis käytän aika tylsää musta-valko-ruskea-harmaa -linjaa yleensä. Jos sitä piristän väreillä, niin värit on yleensä erilaisia punaisen sävyjä tai oranssia - joskus violettia. Eli nyt en ole ollenkaan varma, päätyvätkö nuo bambut esim. tytön neulepaitaan tai asusteisiin vai johonkin asusteeseen itselleni. Mutta eihän mun ole onneksi ihan heti pakko aloittaa? Ihailen noita siis hetken pöydän kulmalla ja sitten tartun puikkoihin! Ensin täytyy saada valmiiksi parit villikset (toiset tein eilen, mutta päättelyt ja mahdollinen huovutus puuttuu), keittiön verhot sekä se yksi hiivatun huivi itselleni.


Eilen testasin myös synttärilähetyksen suklaanaamiota. Oi, mikä tuoksu! Ja se naamio muuten vei mennessään poskissa pari päivää viihtyneet punaiset näpyt. Hyvää tavaraa :).


Eilen oli pieni hetki aikaa testata myös uutta ompelukonetta. Ihanasti kulkee, on helppo käyttää ja on suht hiljainenkin - etenkin, kun vertaa vanhaan louksuttimeen.

1 kommentti:

SNYsi kirjoitti...

Osasinpa sitten lukea rivien välistä;)) Kärpästä ei minusta taida kumminkaan saada! Punainen on kaunis väri, siksi valitsin sen. Teet sitten mitä haluat ja milloin haluat! Aurinkoista viikkoa!