perjantaina, heinäkuuta 31, 2009

Pitsivaippa

Tässä pari huonolaatuista kuvaa PUL-pitsivaipasta näpsäistynä eilen illalta. Pitsi meni vähän rumasti ruttuun pesussa, vaan ehtipä silti ajaa asiansa muotinäytösvaippana :). Olisko muuten, Ansku, mahdollista saada niitä kuvia jostian?

Tein ensimmäistä kertaa kestovaippayhdsityksen kaavalla, hyvin istuva malli! Jää vaan kohta jo Vilpsulle pieneksi. Enemmän muutenkin kyllä nykyään käytetään sivukiinnitteisiä, kun neiti saa edestä noi nepit - ja etenkin tarrat - auki.

Laitan tähän vielä vilauksen meidän pussitetusta talosta. Ikkunat on ollet peitettynä juhannuksesta lähtien, kun rappaus ei sitten edistynytkään ihan niin nopeasti kuin piti (piti parissa viikossa tulla valmista). Nyt on vihdoin ensimmäinen värilaastikerros seinässä ja heti, kun kelit sallii, niin laittavat toisen kerroksen ja sitten päästään vihdoin noista ahdistavista muoveista eroon.

*talo pois*

Tuohon taloon tosiaan olis tulossa helmikuussa uusi asukas. Np-ultrassa (muotinäytöspäivän aamuna ;)) näytti kaikki hyvältä. Ihanaa, kun pääsee pian taas tekeen kaikkia pikkuriikkisiä juttuja: vaippoja, villiksiä, villavaatteita...

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Voisin laittaa parhaat kuvat (niitä ei ole kovin montaa, kun olin siellä melko kaukana) vaikka tikulle ja ottaa mukaan kun seuraavaks nähdään. Näillä yhteyksillä en millään viitis alkaa lähettään s-postilla..

Ei kyllä teidän taloa tosta edes tunnista!

Voi että, sä pääset tekee pieniä vaippasia.. :)

Heidi kirjoitti...

Juu, tuo vaan kuvat tikulla mukaan. Mä luulen, että otan läppärin mukaan seuraavaan vaippailtaan (joka muuten on jo ens viikolla!) ja näytän teille sen appiukon kuvaaman videon.

Hanna oli saanu lisäksi ne lehden ottamat kuvat ja tuo ne mukanaan :).