lauantaina, elokuuta 16, 2008

Sisävaippoja

"Vilpsu" on kasvanut ulos S-koon vaipoista jokunen aika takaperin. Niinpä olen tässä parin viime viikon aikana yrittänyt löytää sopivaa M-kokoista kaavaa. Aloitin Mummuista, jotka sopivatkin haaroista ihan hyvin, kun niitä vähän kavensi. Pyöreästä yläosasta vaan en oikein tykännyt, kun se ei istunut oikein meidän rimpulalle. Niinpä kaventelin, kääntelin ja vääntelin yläosaa ottaen mallia osittain Ottobren kaavasta ja vähän ostetuista/saaduista hyväksi havaituista Myllymuksuista sekä Sherry Berryistä.

Välivaiheina tehdyt sisätaskuvaipat ovat kaikki kyllä käytössä ja päätyivät yövaipoiksi - samassa yhteydessä siis uskaltauduttiin myös yökestoilemaan. Sisäpintana näissä testivaipoissa on ihan jostain palalaarista ostettu leijonafleece ja ulkopintana samoin jostain palalaarista haalittu vihreä collegekangas.
Tästä näkyy tuo etuosan ero verrattuna "Mummuihin" ja omaan kaavaan.Seuraavaksi pitäisi ommella tällä kaavalla pari päiväunisisävaippaa sekä kokeilla elämäni ensimmäistä kertaa taskuvaippojen ompelua. Tähän asti, kun on käytetty ostettuja taskuja vain.

Ei kommentteja: