torstaina, tammikuuta 05, 2012

Joulujuttuja

Viikko vierähti taas vähän pidemmäksi kuin oli suunniteltu. Onneksi se ei haittaa ;).

Vilautin jo kuvaa miehen mummille joululahjaksi menneistä kämmekkäistä. Nämähän piti tosin ensin mennä anopille, mutta tuli vähän naftit hänen käteensä. Ja ehkä tämä langan väri kuitenkin on enemmän miehen mummin väriä kuin anopin. Anopin väri on paremmin violetti. Me taas miehen mummin kanssa olemme suht ”saman värisiä”.

Tässä kämmekkäiden tarkemmat tiedot:

kyjy#21: Anopinlämmittimet (rav link)
Malli: Susie’s Reading Mitts (rav link), se pienin koko
Lanka: Handu BFL värissä malva <3
Menekki: 50 g
Puikot: 5 mm
Valmistusaika: 9.8.-21.11.2011 (oikeasti meni pari päivää)

Äitini löysi joulupaketista itselleen huivin, Scalenen. Värit tuovat mieleeni minttusuklaan. Arvatkaa vaan, paljonko sitä teki mieli neuloessa? Sain silti hillittyä itseni, muutenkin taas vähän kiloja kertynyt… Huivi sopii juuri passelisti äidin beigen/vaaleanruskean talvitakin kanssa – kuten suunnittelinkin ;).
Kuvat eivät oikein vastaa väritystä, ne on räpsitty huonossa valossa yöllä (kuinkas muutenkaan?).

kyjy#20: Scalene (rav link)Malli: Scalene by Carina Spencer (rav link)
Koko: M
Lanka: Handun Merinosukkalanka, värit konjakki (41 g) ja vaalea jääturkoosi (59 g)
Puikot: 3,5 mm
Valmistusaika: 6.8.-15.12.2011 (oikeasti tuohon meni pari viikkoa)

Jos tiivistäisi neulevuotta 2011, niin sanoisin, että olen löytänyt Handun langat ja rakastunut niiden värimaailmaan ja tuntuun silmittömästi. Viime vuonna olen myös lähes hylännyt suorat puikot ja siirtynyt käyttämään pääsääntöisesti pyöröjä. Viime vuonna huomasin myös, että nuo neulomistempaukset eivät sovi minulle ainakaan tässä elämänvaiheessa nyt, kun sain pienen ylennyksenkin töissä ja se tietää entistä enemmän reissaamista. Stressaannun vaan turhaan ja nukun liian vähän. KyJy-töistä valmistui lopulta 14/24. Muutama jäi suht pitkälle, mutta pari taitaa mennä purkuun ja jää kokonaan toteuttamatta.

Äh, nyt menee hermot tämän Bloggerin kanssa. Välillä se keksii lisätä rivinvaihtoja mihin sattuu ja välillä se taas aloittaa tekstit kuvan vierestä, vaikka sijoitan ne kuvan alle. Olkoot! Ehkä tästä selvää saa silti...?

1 kommentti:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Tyylikkäitä lahjoja! Melkein tunnen minttusuklaan maun... Onnea ylennyksen johdosta! Neulominen on ihana harrastus,mutta Äideillä on muitakin kiireitä, tarvittaessa lanka voi odottaa rauhallista hetkeä. Hyvää alkanutta vuotta koko perheelle!