keskiviikkona, syyskuuta 28, 2011

Se on silkkii...Ihana pukuni siis!

Kangas marinoitunut vuodesta 2003 lähtien. On rakkaan mieheni tuliainen vaihtopaikastaan ;); 100 % silkkiä. Kaavaan hain ideoita sieltä ja täältä, yläosan pääinspiraationa oli Modan 6/2008 silkkinen Halterneck toppi, mutta siitä kaavasta ei tainnut jäädä jäljelle muuta kuin tuo yläosan suora osa - senkin toteutin tosin eri tavalla: kaksinkertaisella liimakankaalla; Modasta myös apinoin takaosan kuninauhakujat, mutta laitoin ne koko takaosalle ja laitoin sivuun vetoketjun, kun ohjeessa oli hakaset keskellä ja siinä semmoset suorat lärpäkkeet mukana. Alaosa on hyvin simppeli A-linjamekko.

Sori huonot kuvat, keskellä yötä räpsäisty. Viimeisenä iltanahan tämäkin siis valmistui - tietenkin ;).

Valitettavasti punaviini ja minä emme sovi toisillemme edelleenkään: tämäkin ihanuus on nyt täynnä punaviinitahroja (tosin ei omasta lasista tulleita, kuten ei aiemmallakaan kerralla). Jos pesula ei pelasta, niin täytyy yrittää värjätä/värjäyttää jossain punaviinin väriseksi ;). Paremmin sen värinen tosin mulle sopisikin. Vinkkejä värjääjistä otetaan vastaan!

Eilen ja tänään postistakin löytyi taas lähetyksiä SNY:ltä :). Sisältöä en vielä tiedä, kun ei ole vielä lupa avata. Raportoin emännällekin vasta avattuani kuoret - ja palattuani vaihteeksi työreissusta.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihana puku! =) Oletpa jaksanut värkkäillä, HIENO!!

Ja sulla on kyllä superaktiivinen SNY! Mielenkiinnolla seurataan syksyn edistymistä täältäkin...

Ja ehdottomasti olisi kyllä kiva nähdä!! Typsyllä alkoi nenä vuotamaan viime yönä, saas nähdä, mitä tästä kehkeytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikäs! Todella ihana iltapuku! Pesulaan vaan, osaavat tehdä ihmeitä kunhan raportin tahroista. Voit avata syyskuun viimeisen paketin! Lokakuun muistamisen kanssa odota lauantaiaamuun asti...t. SNY